Opstap Assessment

Over ons

Liesbeth-1080x430-1

Liesbeth van Tongeren

In mijn tienerjaren werkte ik bij een freesiakwekerij om geld te verdienen voor mijn rijbewijs. Ik genoot ervan om te observeren hoe zaken waren georganiseerd en mensen werden aangestuurd. Later ben ik Personeel & Arbeid gaan studeren en in het HRM-vak verzeild geraakt. Voor mij is leren en ontwikkelen eerder een hobby dan een verplichting. Het was voor mij dan ook logisch om verder te studeren. Na Opleidingskunde heb ik recent de Master Management afgerond. Mijn opgedane kennis en werkervaring deel ik graag met anderen waar dat uitkomt. Ik ben enthousiast over Opstap Assessment omdat we door middel van het ontwikkelassessment mensen in hun kracht zetten en aanmoedigen de eigen kwaliteiten en bekwaamheden verder te ontwikkelen en vrijmoedig in te zetten in de praktijk van alle dag.

Ik ben getrouwd met Sjoerd en we wonen met veel plezier in Amersfoort. Door hem ben ik gaan tennissen en speel regelmatig wedstrijden. Ik heb hem geleerd de oven te gebruiken en tegenwoordig bakt hij regelmatig koekjes en taarten. We hebben een moestuin en fietsen graag.

Margriet

Margriet Muurling

Als kind wilde ik al de zending in, liefst naar Afrika. Uiteindelijk ben ik in vele landen geweest, maar heb ik vooral een langere tijd in Cambodja gewoond en gewerkt. Begonnen als verpleegkundige nadat ik mijn studie aan de HBO-V had afgerond. Vanuit mijn nieuwsgierigheid hoe om te gaan met mensen uit andere culturen ben ik een Master Medische Antropologie gaan doen. Deze kennis en ervaring zet ik dagelijks in om missionair werkers te begeleiden en toe te rusten. In mijn werk kom ik regelmatig mensen tegen die vastlopen in hun eigen persoonlijke ontwikkelprocessen, verwachtingen die niet uitkomen of omdat ze zo druk zijn dat ze zelfs geen tijd hebben om er even bij stil te staan. Een ontwikkelassessment biedt de mogelijkheid om dat wel te doen en opnieuw te kijken naar jezelf en hoe je verder kan in jouw interculturele situatie. Ik zie er naar uit om daarin samen met jou een moment van reflectie te nemen.

Ik ben getrouwd met Durk en samen met onze dochter Jedidja wonen we in het mooie Elburg. Ik hou van koken, bakken, en daarnaast is fotografie mijn passie, waarin je soms zoveel meer uit kan drukken dan woorden ooit kunnen zeggen.