Opstap Assessment

Wie zijn wij?

Hillie van der Horn

Mijn man en ik hebben samen twee jaar ontwikkelingswerk gedaan in Afrika voor Medair. We hielden ons bezig met het slaan van waterputten en het begeleiden van de lokale staf in alle logistieke processen. Daarna heb ik in Nederland mensen begeleid die naar het veld gingen. 
Ik wil jou graag helpen te ontdekken waar jij nu staat en wat jij nodig hebt om verder te kijken en je persoonlijk ontwikkelingsplan te maken zodat dit weer richting geeft voor je (nabije)toekomst. Het Opstap Assessment is hier een mooie eerste bepalende stap in. Het geeft je een ijkpunt en doelen om mee verder te werken. 

Op dit moment geniet ik van mijn gezin, mijn drie jongens en het nieuwsgierig zijn naar het leven zelf. Ik geniet van gezelligheid, koken en lezen.

Margriet Muurling

Margriet

Als kind wilde ik al de zending in, liefst naar Afrika. Uiteindelijk ben ik in vele landen geweest, maar heb ik vooral een langere tijd in Cambodja gewoond en gewerkt. Begonnen als verpleegkundige nadat ik mijn studie aan de HBO-V had afgerond. Vanuit mijn nieuwsgierigheid hoe om te gaan met mensen uit andere culturen ben ik een Master Medische Antropologie gaan doen. Deze kennis en ervaring zet ik dagelijks in om missionair werkers te begeleiden en toe te rusten. Ik doe dat sinds 2009 via InToMission. In mijn werk kom ik regelmatig mensen tegen die vastlopen in hun eigen persoonlijke ontwikkelprocessen, verwachtingen die niet uitkomen of omdat ze zo druk zijn dat ze zelfs geen tijd hebben om er even bij stil te staan. Een ontwikkelassessment biedt de mogelijkheid om dat wel te doen en opnieuw te kijken naar jezelf en hoe je verder kan in jouw interculturele situatie. Ik zie er naar uit om daarin samen met jou een moment van reflectie te nemen.

Ik ben getrouwd met Durk en samen met onze dochter Jedidja wonen we in het mooie Elburg. Ik hou van koken, bakken, en daarnaast is fotografie mijn passie, waarin je soms zoveel meer uit kan drukken dan woorden ooit kunnen zeggen.