Opstap Assessment

Methode

Opstap Assessment biedt ontwikkelassessments gericht op pioniers werkzaam in Nederland in een interculturele setting en missionair werkers in het buitenland. Ingrediënten voor het ontwikkelgesprek zijn een competentieprofiel, gerichte vragenlijsten, Intercultureel Readiness Check, feedback en het unieke Lifelanguages™ communicatieprofiel. Tijdens het assessmentgesprek komen de resultaten samen in een top drie van ontwikkelpunten. Ontwikkelpunten worden uitgediept met behulp van een ervaringsgerichte oefening en vertaald naar concrete stappen om in de praktijk jezelf te ontwikkelen. Hierbij wordt gekeken naar het specifieke competentieprofiel van een pionier of een missionair werker.

Intercultureel Readiness Check

Ontdek waar jouw interculturele competenties liggen en hoe je nog meer kan leren in het contact met mensen uit anderen culturen.

Life Languages Communicatieprofiel

Ontdek wat jouw unieke communicatieprofiel is en wat dat betekent in je werk en in je leven in het communiceren en contact leggen met anderen.

Competentietest

Ontdek jouw eigen competenties en vergelijk ze met het competentieprofiel van jouw als missionair werker, pionier of leider in een multiculturele setting.